Sifoons
Toilettes
Bakjes
Bankje
Voetpoeder

Vragen? Advies? Bel ons op:   +31 (0)20-4222747   

De Weldaad - Amsterdam

De Weldaad heeft twee vestigingen in Amsterdam, in de Reestraat (hoek Keizersgracht) en aan de Noordermarkt (vlakbij de Westerstraat). En natuurlijk kunt u ook online shoppen in onze webshop. Bij bestellingen boven de € 25,- is de verzending gratis binnen Nederland (m.u.v. meubels)!
  
Reestraat: de winkel waar het ooit begon, met een authentiek interieur uit de 19e eeuw, ligt midden in het centrum van de hoofdstad in een winkelgebied dat bekend staat als De Negen Straatjes. In deze buurt tref je bijzondere en unieke winkels, die nergens anders zouden kunnen bestaan. Zij verkopen bijvoorbeeld alleen papier, kaarsen, culinaire cadeaus en er is ook een echte Poppendokter. Kortom: een waar fun-shopping paradijs. Op deze locatie zijn wij dinsdag tot zaterdag geopend.

Noordermarkt: 
onze tweede vestiging ligt aan de Noordermarkt (hartje Jordaan in Amsterdam). Het is een voormalige garage met een oppervlakte van bijna 200 m2. Drie historische panden zijn hier met elkaar verbonden, dus genoeg ruimte om onze voorraad meubels en andere producten goed te kunnen laten zien.Op deze locatie zijn we 7 dagen per week geopend.
 
Meteen contact? Bel onze winkels in de Reestraat (020-6270077) of aan de Noordermarkt (020-4222747). Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook mailen: info at weldaad.com
 
Meteen shoppen? Ga direct naar onze webshop! Bij bestellingen boven de € 25,- is de verzending gratis binnen Nederland (m.u.v. meubels)!

Vriend worden? Bezoek onze Facebook-pagina!